maanantai 29. tammikuuta 2018

Ensi askeleet

En tiedä miksi minua hieman hirvittää tämä blogin aloitus, vaikka olen tämän perustamista kaavaillut jo pitkään ja ehkä vähän haaveillutkin siitä jo paljon ennen kihlausta. Tai no, ehkä juuri siksi. Bloggausta en ole koskaan harrastanut (paitsi joidenkin kuukausien ajan vaihdossa ollessani nelisen vuotta sitten), joten saa nähdä miten tämä nyt lähtee käyntiin. Hyvä heti alussa lyödä jarrut pohjaan :D mutta eiköhän tämä tästä!

Olen 25-vuotias tuore morsian (!) pääkaupunkiseudulta. (Morsian on muuten aina ollut minusta tosi kaunis sana!) Valmistuin viime kesänä maisteriksi kääntämisen oppiaineesta, ja vaikka kuinka haikailenkin opiskelijahintaisen matkakortin perään, niin täytyy myöntää, että on aika siistiä olla ihan oikeissa kokopäivätöissä ja vieläpä omalla alalla.

Tykkään muun muassa kirjoista, suklaasta, kaikista kieleen ja kieliin liittyvistä asioista, leipomisesta, kynsilakoista, kartoista, metsästä, kaikista vuodenajoista (paitsi loskasta, tosin en tiedä ketään joka loskasta pitäisi) ja tietenkin HÄISTÄ. Olen aina ollut jonkinasteinen hääintoilija: hääohjelmia ja -elokuvia on tullut katsottua muidenkin edestä, ja olen ostellut ja lukenut häälehtiä satunnaisesti jo useamman vuoden ajan. Harmikseni olen kuitenkin ollut elämäni aikana vain kolmissa häissä. Suomen hääblogimaailman löysin kunnolla oikeastaan vasta ehkä puolisen vuotta sitten, ja olen siitä asti hääblogeja enemmän tai vähemmän seuraillut. Ja nyt tietysti vielä enemmän kun aihe on itsellenikin ajankohtainen.


Kuva (c) Taru Pitkänen


Sulhaseni (!) Charlie on englantilainen 26-vuotias ohjelmoija, ja olemme olleet yhdessä pian kuusi vuotta. Kihlauduimme uudenvuodenaattona 2017, mistä voin kertoa lisää myöhemmin. Häät tulemme viettämään pääkaupunkiseudulla, sillä täällä asumme, mutta tarkoituksena olisi kuitenkin järjestää jonkinlaiset juhlat myös Englannissa. Tähän kahden maan "yhdistämisen" käytännön puoliin tulen varmasti palaamaan tässä blogissa useaankin otteeseen.

Haluan pitää tätä blogia ikään kuin muistikirjana omille suunnitelmillemme sekä tietenkin tallentaa tänne matkamme kohti pääpäivää vuonna 2020. Innostun uusista ideoista aika helposti ja joskus lyhytikäisestikin, joten toivon, että tämä blogin pitäminen ei jää siihen, että postaan ensimmäisten kahden viikon aikana viisi kertaa päivässä ja seuraavan kerran puoli vuotta häiden jälkeen otsikolla "Miten päivä meni". Uskoisin kuitenkin, että into pysyy yllä (vaikka taukoja joskus tulisikin) - saanhan nyt vihdoin ihan luvan kanssa villiintyä häähumusta. :)

Tervetuloa seurailemaan!

P.S. Blogin nimi viittaa Ylpeys ja ennakkoluulo -kirjaan, joka oli eräällä tapaa läsnä myös kosinnassa (tästä aiheesta lisää myöhemmin!).


8 kommenttia:

  1. tervetuloa hääbloggarijengiin! :) Minulla itselläni on myös paha tapa innostua asioista, mutta innostus usein jossakin vaiheessa pääsee lopahtamaan. Nyt yli sadan tekstin bloggauskokemuksella voin sanoa, että näin ei tämän homman suhteen ole käynyt. Jotenkin tämä hääbloggailu vain imaisee mukaansa. Toivottavasti sinulle käy myös niin! Tekstisi ovat kivaa luettavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Iira! Tosi kiva kuulla :) ja vielä ainakaan en ole huomannut innostuksen hiipumista!

      Poista
  2. Onnea kihloista ja uudesta blogistasi! ❤️ Jään seurailemaan mielenkiinnolla miten teidän häät lähtevät muotoutumaan. :)

    VastaaPoista
  3. Onnea kihlauksen johdosta ja tervetuloa bloggariremmiin! :) Mukavaa saada uusia blogeja lukulistalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Tanja! <3 Kiva että sinäkin olet mukana!

      Poista
  4. Löysin blogisi jättämäsi kommentin jälkeen. Kiva löytää hääblogi, jossa suunnitellaan häitä pidemmälle kuin ensi kesään. Jään seurailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Satu! Ihanaa että jäät seuraamaan :)

      Poista