keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Vaihtoehto vihkisormukseksi

Valitsin kihlasormukseni sillä perusteella, että halusin juuri sen yksittäisen sormuksen valmistajasta tai mallistosta riippumatta. En siis edes miettinyt, että mikä tai millainen vihkisormus siihen tulevaisuudessa sopisi. En kyllä ajatellut paljon mitään muutakaan, kun ihastuin sormukseen niin äkkiä! Aiemmassa tekstissä kerroin tarkemmin kihlasormuksestani ja sen valinnasta, jos kiinnostaa käydä katsomassa.



Tammikuisilla Mennään naimisiin -messuilla kokeilin kihlan kaveriksi Sandbergin Suvituuli-malliston rivitimanttisormusta (kuva alla), jossa istutukset ovat pyöreän muotoiset (kun taas kihlasormuksessani vuorottelevat pyöreät ja veneenmuotoiset istutukset). Koska sormukset ovat samasta mallistosta, ne on tietenkin suunniteltu sopimaan yhteen. Vaikka pidin pyöreäistutuksisesta sormuksesta enemmän kuin muista tuolloin kokeilemistani, yhdistelmä tuntui kuitenkin hivenen liian blingiltä ainakin kirkkaiden valojen alla.


Vihkisormuksen ei tietenkään ole pakko kuulua virallisesti yhteen kihlasormuksen kanssa, vaikka valintaa helpottaakin, jos sormukset on tehty esim. samankorkuisiksi ja -levyisiksi. Ajattelen edelleen, että voisin hyvin katsella vihkisormusta jostain muualtakin sitten kun on sen aika. Ehkä tavallaan toivonkin, että saisi kokeilla ja pohdiskella oikein nautinnolla, kun kihlasormusreissu kävi niin salamana :D

Hiljattain vastaani tuli kuitenkin oikein potentiaalinen vihkisormusvaihtoehto juuri Sandbergin Suvituuli-mallistosta. Tämä on ilmeisesti uusi tulokas, sillä en ole nähnyt tätä aiemmin missään mainoksessa tai vaikka siellä messuilla.


Tässä on samat pyöreät istutukset kuin ylemmässä, mutta niitä on vähemmän, jolloin osa sormuksen näkyviin jäävästä rungosta on pelkkää sileää valkokultaa. Tämän voisin hyvin kuvitella kihlasormuksen seuraksi! Hieman kimalletta löytyy, mutta päähuomio olisi selkeämmin vain toisella (eli kihla-) sormuksella, verrattuna siihen että molemmat säihkyisivät kilpaa yhtä kiivaasti. Täytyy jossain vaiheessa kokeilla tätä, jos vaikka seuraavilla messuilla olisi sellainen mahdollisuus (niin kuin varmaan on)!

Viikonlopusta on muuten tulossa todella hauska, sillä Jotain keltaista -blogin Iira on järjestänyt hääbloggaajille oman päivän, jolloin on luvassa kaikkea kivaa! Siitä saakin varmasti paljon aihetta kirjoitteluun :)

Mitä ajatuksia teillä oli/on vihkisormuksesta? Oliko jo kihloja solmittaessa tiedossa, millainen vihkisormus tulisi olemaan?


Kuvat täältä


6 kommenttia:

  1. Ihanan näköisiä nuo kaikki sormukset! Minulla oli alun perin ajatuksena, että kihlasormuksessa olisi vain yksi timantti ja vihkisormuksessa sitten rivillinen timantteja. Mutta kuinkas sitten kävikään. Kihlasormukseksi valikoituikin rivisormus, joten suunnitelmat kääntyi vähän päälaelleen ja vihkisormukseksi on nyt sitten tarkoitus katsella jotain vähän simppelimpää sormusta missä olisi vain yksi tai max. 3 timanttia:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä huomaa sen, ettei ehkä kannatakaan etukäteen tehdä liian tarkkoja suunnitelmia, koska ei voi tietää mihin sitten oikeasti tykästyy! Tuo yhdistelmä kuulostaa kyllä oikein hyvältä :)

      Poista
  2. Mieheni oli ostanut minulle sormuksen jo valmiiksi, kun kosi. :D En siis ollut itse mukana sen valinnassa, mutta olin kyllä aikaisemmin näyttänyt esimerkkikuvia siitä, millaisista sormuksista pidän. Niitä esitellessäni ei tainnut pahemmin tulla mietittyä, millainen kaveri niille sopisi. Muoto oli kaikissa esimerkeissä kuitenkin ihan "tavallinen", mikä on helppo lähtökohta vihkisormuksen valinnalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntuu, että useimmiten onkin juuri noin, että vihkisormusta ei olla alussa mietitty! Toivottavasti mieluinen löytyy sitten ajallaan, hyviä vaihtoehtoja on tuossa tilanteessa varmasti monta!

      Poista
  3. Sun kihlasormus on niin kaunis!! Oon itsekin kuolannut noita Sandbergin Suvituuli -malliston sormuksia, mutta ne ei oikein istunut oman kihlani kanssa. Meillähän oli sama juttu kun Tanjalla, eli sulhanen osti sormuksen valmiiksi kosintaa varten. Kihlasormus vaikutti aluksi ihan ns. tavalliselta, mutta kun alkoi sovitella vihkisormuksia niin olipahan hankalaa löytää mitään mikä istui viereen :D Nyt on vihkisormus kuitenkin löytynyt ja "tilattu". En malta odottaa että pääsen esittelemään sitä blogissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nuo on tosiaan hurjan kauniita! Hienoa että löysit sopivan vihkisormuksen alkuhankaluuksien jälkeen, odotan innolla että sen pääsee näkemään :)

      Poista