maanantai 23. huhtikuuta 2018

Hääbloggaajien päivä

Moi! Takana on huikea lauantai, josta olen edelleen yhtä innoissani kuin viikonloppuna! Jotain keltaista -blogin Iira nimittäin järjesti hääbloggaajille oman "virkistyspäivän", jossa meitä hemmoteltiin oikein olan takaa monilla eri aktiviteeteilla ja hyvällä ruoalla. Iira oli onnistunut pyytämään mukaan liudan ammattilaisia mahdollistamaan päivää, mikä teki tapahtumasta ikimuistoisen.

Kuva: Valoisia kuvia

Päivä alkoi HiMo Clubilla, jossa pääsimme twerkkaustunnille! Olen aina tykännyt tanssia, mutta on pitkä aika siitä, kun olin viimeksi kunnon tanssitunnilla. Twerkkaamista meille opetti Emmi's Dancen Emmi, ja tunti oli ihan mahtava jäänmurtaja ja aloitus päivälle. Emmi kertoi olevansa yksi ensimmäisistä twerk-opettajista Suomessa, ja hän opettaa myös useita muita tanssilajeja. Twerkkaustakin pääsee nykyään halutessaan harrastamaan ihan joka viikko.

Emmi aloitti tunnin kertomalla hieman twerkkauksen historiasta (sillä on juurensa jo 80-luvulla, muistaakseni!), jonka jälkeen hän rupesi opettamaan tekniikkaa. Reidet ja pohkeet olivat kovalla koetuksella, mutta tosi hauskaa oli! Oli myös ihana nähdä, miten kaikki heittäytyivät täysillä mukaan eivätkä ujostelleet ollenkaan, kun tunti pääsi vauhtiin. Lopuksi Emmi opetti meille vielä lyhyen koreografian Pussycat Dollsien tahtiin. Tästä on myös videomateriaalia, mutta jääköön se tällä kertaa pimentoon :D

Kuva: Valoisia kuvia

Kuva: Valoisia kuvia

Twerkin ja suihkun jälkeen suuntasimme Rautatientorin laitamilla sijaitsevaan Radisson Blu Plaza -hotelliin, jonne meille oli järjestetty tilat ja ruokailu loppupäiväksi. Puitteet olivat tosi upeat, henkilökunta vieraanvaraista ja cocktail-palat herkullisia. Kakkuhelmi puolestaan oli tehnyt meille aivan upean kakun! Minulle ei selvinnyt, mitä kaikkea kakku sisälsi, mutta hyvältä maistui! Minulle tuli kakusta mieleen Disney-prinsessa, mikä on ainakin minun suustani 100-prosenttisesti hyvä juttu :D

Kakkuhelmen kaunis kakku. Kuva: Valoisia kuvia
Kuva: Valoisia kuvia
Juho Rissasen upeita lasimaalauksia

Ruokailun lomassa pidimme esittelykierroksen, jossa jokainen sai kertoa vähän itsestään, blogistaan ja häävalmistelujen tilasta. Oli huippua saada "kasvot" tuttujen blogien kirjoittajille! Lainausmerkit siksi, että suurimmasta osasta on heidän blogeissaan kuvia, mutta kuvista ei kuitenkaan saa yhtä paljon irti kuin livenä :) Minusta oli ihanaa, että pääsin mukaan blogin tuoreudesta ja hääsuunnitelmien (toistaiseksi) vähäisyydestä huolimatta. Kaiken kaikkiaan bloggaajien keskuudessa vallitsi oikeassa elämässä täysin sama positiivinen ja lämmin tunnelma kuin blogimaailmassakin. Kerrassaan ihania naisia!

Bloggaajat elementissään :D Kuva: Valoisia kuvia

Pääsimme myös hieman kaunistautumaan. Glitternistin Minna teki meille näyttävät glittermeikit, joista olin todella innoissani. Olen nähnyt Glitternistin kuvia ja kädenjälkeä vaikka missä ja kuinka usein, mutta en ollut ikinä saanut itse glitteriä naamaani. Nyt oli sen aika! Pyysin "merenneidon värisiä" glittereitä, ja olin lopputulokseen tosi tyytyväinen! En olisi millään malttanut pyyhkiä kimalteita pois päivän päätteeksi. Sain mukaani samansävyistä glitteriä, jota voisi kokeilla käyttää vaikka vappuna! Glitternisti muuten antoi blogin lukijoille tarjouksen, josta löytyy tarkemmat tiedot postauksen lopusta. Kannattaa katsoa, jos mielii bling-blingiä naamaan vaikka kesän festareille.

Glitternistin käsittelyssä. Kuva: Valoisia kuvia

TS-salongilta meille oli tullut Sini ja Tanja "pikakampauksia" tekemään. He loihtivat meille aivan upeita prinsessanutturoita, kiharoita, tuuheita lettejä Frozenin Elsan tyyliin ja vaikka mitä muuta. Kaikki saivat juuri itselleen sopivat hiukset, joita kelpasi kuvata glittermeikkien kruunaamana. Olimme Annan kanssa kampausvuoroa odotellessamme puhuneet ohimennen 20-luvun tyylisistä lainekampauksista, jotka Annan äidin mukaan kuulemma sopisivat minulle :D Sini sattui kuulemaan tämän, ja istuttuani hänen eteensä kampaustuoliin kiharrin alkoi viuhua. Sain mielettömän hienot vintage-henkiset kiharat, joissa olo oli kuin jollain Edith Piafilla konsanaan.

Morsiankaasot mintissä. Kuva: Anna / Bride & Co

Myös Askartelumaailma Charlotta osallistui päivään askartelumateriaaleja tarjoamalla. Saatavilla oli vaikka minkä näköistä korttia, nauhaa, hilettä, tarraa, karkkirasia-aihiota ynnä muuta. Itse en ehtinyt sorvin ääreen, mutta mitä muiden tyttöjen tuotoksia näin, niin todella hienoja luomuksia syntyi runsaasta tuotevalikoimasta. Ihanaa että oli mahdollisuus myös itse päästä näpertämään jotain!

Minulle erityisen hienoa päivässä oli se, että meitä oli kuvaamassa ammattilaiset, eli Valoisia kuvia -yrityksen Ilona ja Asta. En ole juurikaan ollut ammattilaisen kuvattavana, joten sellaiset tilaisuudet käytän aina mielelläni! Melkein kaikki ehdittiin kuvauttaa erikseen kampauksissa ja meikeissä, mutta eritoten Ilona ja Asta kuvasivat päivän tapahtumia ja tunnelmaa. Heillä oli mukanaan jopa drone, jonka he olivat saaneet lainaan Vakaamolta ilmakuvien ottamista varten.

Kuva: Valoisia kuvia

Vaikka Valoisia kuvia oli mukana yhteistyökumppanin ominaisuudessa, niin tuntui, että he olivat yhtä lailla osa porukkaa kuin kaikki muutkin naiset. Se teki myös kuvaustilanteista hauskoja ja rentoja. Lisäksi kuvista tuli huippuhienoja, mikä ei tietenkään ollut mikään yllätys!

Päivän päätteeksi jokainen sai mukaansa lahjakassit, joista löytyi Mennään naimisiin -lehden Paulan paketoima suklaalevy häähermojen napsahdusta varten, Kiddex Oy:n Wedding Milestone Cards -kortit (jotka oli järjestänyt mukaan Adieu Mademoiselle, Bonjour Madame -blogin Sara), Niinattaren lahjoittama sukkanauha, Amikan hiustuotteita, Make Up Storen luomiväri (itse sain täydellisen vaalean sävyn!) ja Tuhkimotarina Shopin alennuskoodi. Näistä on iloa pitkäksi aikaa bloggaajapäivän jälkeenkin, vaikka pahoin pelkään, ettei stressisuklaa korkkaamattomana kauan pysy... eikä tällä ole mitään tekemistä stressin kanssa :D



Päivän järjestetyn osuuden päätyttyä jäimme vielä useaksi tunniksi hotellin baariin istumaan ja juttelemaan hääjuttuja ja muutakin. Osa tytöistä oli valitettavasti tässä vaiheessa jo joutunut lähtemään, mutta pienemmälläkin porukalla oli tosi rattoisaa ja viihtyisää. Ihanista yhteistyökuvioista huolimatta päivän parasta antia olikin juuri muihin samassa tilanteessa oleviin tutustuminen ja lupa lätistä hääjutuista oikein sydänten kyllyydestä. Toivon, että tulee pian uusi tilaisuus tavata näitä iloisia, kauniita, ihania naisia :)

Häämimmit-blogin Essi joutui lähtemään aiemmin eikä valitettavasti ehtinyt kuvaan. Kuva: Valoisia kuvia 

Kiitos vielä kaikille mukana olleille mahtavasta päivästä! Erityisen suuri ja lämmin kiitos kuuluu Iiralle, joka järjesti kaiken ja piti langat käsissään. Siinä on ollut valtava työ!


Muut päivään osallistuneet bloggaajat:



Yhteistyökumppanit:



Lahjapusseissa mukana:



Glitternistin tarjous blogin lukijoille:
  • Koodilla HÄÄNISTI 25% alennus yli 20 € ostoksiin Glitternistin verkkokaupassa (koodi voimassa 30.6. asti)
  • Koodilla GSPOT ilmainen toimitus aina kaikkiin yli 20 € ostoksiin

6 kommenttia:

  1. Oli ihana päivä ja kiva tavata! :) Hääjutuista olisi kyllä voinut vielä jutskailla maailman tappiin asti! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin, oli tosi hienoa tavata kaikki! :) Olen samaa mieltä :D Harmi että jouduttiin lähtemään kesken kaiken!

      Poista
  2. Hei vitsit mun piti kehua jo päivän aikana, mutta unohdin. Ihana mekko sulla! Mä olen mekkoihminen henkeen ja vereen ja tuo vintagehenkinen polkupyörämekko iski muhun aivan täysillä. Tosi kaunis. Sopi myös täydellisesti yksiin tuo lainekampaus ja mekko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Kylläpä lämmittää mieltä sun kommentti! :) Mä käyttäisin mieluusti pelkästään mekkoja ja hameita, mutta varsinkin kylmällä ilmalla täytyy joskus joustaa :D Mulla on samanlainen mekko parissa muussakin kuosissa, mutta haluaisin niitä lisää, tuo malli on niin kiva!

      Poista
  3. Nuo sinulle tehdyt kiharat kyllä sopivat ihan täydellisesti, vaikeaa selittää mutta ne näyttävät siltä, että sellaisethan sinulla "on aina ollut" jos tästä saa yhtään kiinni mitä tarkoitan :D

    Oli ihana päivä ja ihana porukka varsinkin! <3

    VastaaPoista
  4. Apua olin jo kommentoinut tähän xD Mutta nyt sain sanottua tuon jota viimeeksi en muistanut!

    VastaaPoista