keskiviikko 11. heinäkuuta 2018

Ensi askel kaasona - morsiamen kanssa hääpukusovituksessa

Moi!

Näin se heinäkuukin on jo hyvässä vauhdissa. Meilläkin on viime aikoina alkanut tapahtua konkreettisia asioita hääsuunnittelussa, joten toivottavasti pääsen pian oikein kunnolla asian ytimeen!

Tällä kertaa halusin kuitenkin kirjoittaa vähän eri näkökulmasta, nimittäin kaason! Kuten olen varmasti aiemmin maininnutkin, toimin yhtenä kolmesta kaasosta hyvälle ystävälleni Annalle, joka menee naimisiin ensi kesänä. Häihin on nyt aika lailla vuosi aikaa, ja viime viikolla pääsin ensimmäistä kertaa kokeilemaan kaasona oloa! Anna nimittäin kävi ensimmäisessä hääpukusovituksessaan, ja minulla oli kunnia lähteä sinne seuraksi. Annan blogista voi käydä lukemassa vierailusta hänen näkökulmastaan.

Kuten arvata saattaa, olin todella innoissani tästä tilaisuudesta. En tainnut edes kunnolla paljastaa morsiamelle innostuskihinöideni todellista tasoa :D

Oululaisen Morsiusateljee Katariinan
pop up -tilat Helsingissä.


Anna on tiennyt sovittamattakin melko tarkkaan mieleisensä hääpukutyylin, johon ovat sopineet melkein kaikki puvut, joista olen tiennyt hänen pitävän. Tämä tavallaan lisäsi jännitystämme - sitähän kuulee aina sanottavan, että hääpuvun sovitustilanteessa morsiamen mielikuvat tulevasta puvusta ovat mullistuneet aivan täysin ja valituksi on tullut aivan erilainen puku kuin oli alun perin suunniteltu. Mitä jos suosikkityyli ei sopisikaan, ja oltaisiinkin yhtäkkiä niin sanotusti lähtöruudussa?

Onneksi näin ei kuitenkaan käynyt tässä tapauksessa, sillä Anna tuntee oman tyylinsä sekä hänelle sopivat mallit tosi hyvin! Sovitettu puku näytti Annan päällä aivan mielettömän upealta, ja minulle oli ainakin aika herkkä hetki nähdä ystävä ihan oikeassa hääpuvussa, joka vieläpä sopi täydellisesti. Annakin vaikutti olevan innoissaan puvusta! Upeaa, että heti ekalla kerralla löytyi niin potentiaalinen pukukandidaatti, vaikka varmasti useita muitakin sovituksia tulee vielä eteen. Tämä kaaso ei ainakaan panisi pahakseen ;) ;) ;) En tiedä yhtään, millainen vieraspolitiikka hääliikkeissä yleensä on, mutta toivottavasti päästäisiin koko kaasoporukalla makutuomaroimaan. Tämänkertaisen pop up -liikkeen tilat olivat niin pienet, että ymmärrän hyvin että sisään mahtui vain pari ihmistä kerrallaan.

Sovituksesta jäi muutenkin todella mukava tunnelma. Palvelu oli ystävällistä ja välitöntä, ja kuten Annakin postauksessaan sanoi, niin ei tullut yhtään sellaista vaikutelmaa että meitä oltaisiin oltu hoputtamassa pois, vaikka pop up -päivät olivat kuulemma olleet todella kiireisiä. Saimmekin rauhassa ihailla pukua, Anna sai testailla liikkumista ja minä sain räpsiä satamäärin kuvia :D Toivottavasti muutkin sovitukset sujuisivat näissä merkeissä.

Näistä iloisista tunnelmista on hyvä jatkaa kaasoilua! <3

Oletteko te muut morsiamet (olleet) kaasoina? Tämä on minulle eka kerta, joten se on siksi aivan erityisen kivaa :)

6 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun kaasokin on niin fiiliksissä sovituksissa! Minulla oli ainakin Tampereen Morsiusgalleriassa 7 makutuomaria ja skumppaa mukana ja tämä oli ihan ok! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että tuollainen onnistuu! :) Kuulostaa mahtavalta ;)

      Poista
  2. Mä olen ollut muutama vuosi sitten kaasona ystäväni häissä ja pukusovittelu oli hurjan hauskaa! Makutuomarina oleminen oli ehkä jopa hauskempaa kuin pukujen sovittelu itselle:D Innolla odotan, millaiseen pukuun Anna päätyy:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Höh, mitähän tuossa tapahtui, poistin vahingossa kommentin :o Mutta tässä alkuperäinen:

      Totta, se on kyllä hurjan hauskaa! Saa täysillä keskittyä ihailuun eikä tarvitse tehdä päätöksiä :D

      Poista
  3. Onpa kiva lukea myös kaason näkökulmia häiden järjestämisestä! Itsekin odotan kyllä jo innolla pukujen sovittamista, ja toivottavasti sitä ihanaa tunnetta, kun oma puku löytyy. :)

    VastaaPoista