keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Meillä on hääpäivä!

Vihjasin viime kerralla, että meidänkin hääsuunnittelut ovat alkaneet edetä ihan konkreettisesti. Näin tosiaan on, sillä nyt meillä on juhlapaikka varattuna, ja sen myötä myös hääpäivä on lyöty lukkoon! Kerron juhlapaikasta tarkemmin kunhan varausmaksu on maksettu (odottelemme vielä laskua). Tällä välin voin kuitenkin paljastaa meidän hääpäivän, joka on *fanfaareja* 6.6.2020!


Onpas jännittävää! Olimme yhtä mieltä siitä, että haluaisimme juhlia häitä alkukesästä. Itse olin alun perin enemmän toukokuun lopun kannalla, kunnes taas Charlieta miellytti enemmän kesäkuu. Täällä kirjoittelinkin muutamia ajatuksia tuosta vuodenajasta. 

Olemme niin aikaisin liikkeellä, että juhlapaikkamme oli vapaana jokaisena vuoden 2020 toukokuisena lauantaina ja kaikkina paitsi yhtenä kesäkuisena. Valinnanvaraa siis todella oli! Aluksi kesäkuu ei kuitenkaan tuntunut sopivan, sillä vapaana olevista kolmesta lauantaista yksi osuu juhannukseen ja toinen taas on Charlien siskon syntymäpäivä - se nyt ei oikeasti haittaisi, mutta kun voi kerran valita, niin ajattelimme että kaikille on kivaa pitää oma päivä ihan omana :D Olin myös aluksi siinä uskossa, että 6.6. on koulujenpäättymispäivä. Meille se ei olisi aiheuttanut hankaluuksia, mutta joillain vierailla saattaa olla silloin yo-juhlia tai muita menoja. Olimmekin jo varaamassa toukokuun viimeistä lauantaita, mutta sitten jokin sai minut vielä kerran tarkistamaan koulujenpäättymisviikonlopun ajankohdan. Se oli sittenkin toukokuun puolella! (Kuulemma aina viikon 22 viimeinen lauantai.) Vaihdoimme siis viikkoa myöhempään lauantaihin, ja varaus tehtiin. 

Ja tuo päivä olikin sitten sattumalta vielä mukavan symmetrisen näköinen :) Oikein hyvä hääpäivä siis! Ainoa asia, mikä minua hieman jännittää, on säätila. Kesäkuun alussa voi olla vielä hyvinkin koleaa, kuten tänäkin vuonna helteisen toukokuun jälkeen oli ennen kuin säät taas lämpenivät. Mutta minkäs teet, kun alkukesä ajatuksena oli molemmille kiinnostavampi kuin keski- tai loppukesä. Yllättäviä myräköitä voi sitä paitsi tulla otollisimpaankin kesäaikaan, vaikka muuten olisikin kaunista ja lämmintä. Täytyy nyt vain tämänkin morsiamen hyväksyä se, että sää on lähes ainoa asia, johon ei tosiaan voi mitenkään itse vaikuttaa! :D Ja tietenkin suunnittelemme juhlat joka tapauksessa niin, että jokaisen osuuden voi hoitaa yhtä hyvin sisällä kuin ulkona.

Ihanaa että on nyt viimein tarkka päivä tiedossa :) Se konkretisoi suunnitelmia jo suuresti!

16 kommenttia:

  1. Onnea hääpäivästä! Täytyy sanoa, että suunnittelu konkretisoituu huomattavasti kun on päivä, jota odottaa 💕 mäkin olisin mennyt vannomaan, että 6.6. on päättäriviikonloppu, mutta ehkä opetussuunnitelmat on muuttunu niin, että ei noin myöhään enää pääty koulu 🤔

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Se on ilmeisesti ihan joku laissa säädetty juttu, että koulut päättyvät viikon 22 lopussa, ja joinain vuosina tuo osuu toukokuuhun (muistan itsekin, että jonain vuonna koulu loppui 31.5. ja se tuntui oudolta). Tämä on siis ihan hiljattain opittua tietoa, kun niin vimmatusti googlettelin :D

      Poista
  2. Hiphei! Paljon onnea! Juhlapaikan ja samalla hääpäivän lyöminen lukkoon konkretisoi valtavasti asioita. Minusta oli ainakin vaikea edes yrittää suunnitella mitään koristeluja yms ennen kuin juhlatila oli tiedossa.

    VastaaPoista
  3. Onnea päivästä ja paikasta! On muuten yllättävän iso juttu, että hääpäivä näyttää kivalta. En ennen edes tunnistanut tätä puolta itsestäni, mutta nyt kun järkisyistä olemme valikoimassa päiväksi 27.7. niin se ei ole lainkaan niin kivan näköinen kuin 3.8. olisi ollut ja vähän ehkä harmittaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Minusta taas tuo 27.7. näyttää tosi kivalta, kun molemmissa on luku 7! Eli oikein hyvä päivä sekin :)

      Poista
  4. Ooh, onnea hääpäivän päättämisestä! Tuli ihan kylmät väreet kun luin otsikon, heh :D Kesäkuun alku on varmasti tosi hyvä ajankohta häille, sillä ainakin omasta mielestäni luonto on silloin kauneimmillaan. Hyvä valinta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, olipa mukava kommentti! <3 Mäkin tykkään erityisesti tuosta vuodenajasta, kun luonto on alkanut heräillä (toivottavasti tietenkin jo paljon aiemmin!) :)

      Poista
  5. Hei vähänkö hieno juttu! Nyt on varmasti kiva ruveta tekemään muitakin vähän konkreettisempia suunnnitelmia, kun on päivä ja paikka tiedossa:)

    VastaaPoista
  6. Mahtavaa! Itsellekin pitkän hääpaikkatutkimusrupeaman jälkeen tuo paikan varaaminen ja siten hääpäivän päättäminen on varmasti ollut merkittävin etappi suunnittelussa tähän mennessä. Ja on kyllä kivan kuuloinen hääpäivä!

    Ja opettajan kommenti: ei kyllä onneksi taida noin myöhään koskaan koulut loppua. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Siitä riippuu niin monta asiaa, että melkein jo tuntuu kuin hankalin olisi takana :D täytyy muistaa tämä sitten jos/kun suunnitelmat stressaavat ;)

      Ja hyvä, opettaja kyllä tietää! :D

      Poista
  7. Onnea hääpäivän päättämisen johdosta! :D 6.6.2020 näyttää mielestäni kivalta ja juurikin symmetriseltä, hyvän päivän valitsitte!

    VastaaPoista
  8. Uu ihanaa, onnea hääpäivästä! ♥ Sen valinnasta se sitten kaikki lähteekin :)

    VastaaPoista