sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Ensimmäinen häähankinta: kengät

Minulla on itse asiassa ollut hääkengät jo pari kuukautta, sillä pian viime kenkätekstin jälkeen posti toi testiin kahdet kenkäehdokkaat, joista toiset kelpuutin heti. Halusin ehkä kuitenkin makustella kenkiä rauhassa ennen niiden esittelyä, jos mieli vaikka ehtisikin muuttua. Mutta koska tunnuin lopettaneen etsinnän heti kotiutuspäätöksen tehtyäni, niin olkaa hyvä: hääkenkäni!


Kenties hieman överit noine muovitimangeineen, mutta kuten nuoret sanovat: yolo. Väristä oli hieman vaikeaa saada totuudenmukaista kuvaa iltahämärän valossa, mutta sävy on suunnilleen vaaleanpunaiseen taittava nude. Kengät ovat Chi Chi London -merkkiset ja tilattu Zalandolta, jossa ne maksoivat pienen alennuksen jälkeen noin 40 euroa. Olin pitänyt hintarajana viittäkymppiä, joten siltäkin osin olin kenkiin tyytyväinen. Näissä yhdistyy oikeastaan kaikki mitä olin peräänkuuluttanut: matala kanta, suippo kärki, vaaleus ja (pieni) kimallus.


Pieni miinuspuoli näissä on se, että jostain syystä oikean jalan kenkä tuntuu aavistuksen ahtaalta, vaikka vasemman jalan kenkä on juuri sopivan kokoinen. Tällaista ongelmaa ei ole kenkieni kohdalla yleensä, joten olen hämmentynyt. Olen kuitenkin ajatellut, että toista kenkää voisi yrittää hieman venyttää jollain Niksi-Pirkka -konstilla, joten en pidä tätä minään oikeana esteenä. Täytyy vain jatkaa sisäänajoa! Saatan laittaa nämä kengät pariinkin tämän vuoden häihin, jotta myös kengissä juhlittavuus tulee testattua. En ole taikauskoinen omilla hääkengillä toisten häissä tanssimisen suhteen :)



Semmoiset! Pidätän vielä oikeuden vaihtaa kenkiä, jos näyttäisikin siltä että nämä eivät missään nimessä sopisi tulevaan hääpukuun edes aseella uhattuna tai jos sisäänajon jatkuessa ilmenee ongelmia. En kuitenkaan näe sitä kovin todennäköisenä, joten eiköhän kenkäasia ole nyt hoidossa!

8 kommenttia:

  1. Sievät! Blingiäkin on ihan sopivasti, ei yhtään liikaa. ;) T. Koruharakka

    VastaaPoista
  2. On kyllä todella kauniit! Komppaan Tanjaa, ettei ole liikaa kimallustakaan :) Korottomat kengät on kyllä varmasti fiksu ratkaisu (varsinkaan, jos ei ole tottunut käyttämään korkokenkiä), niin jaksaa ainakin koko päivän juhlia kenkien kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Joo, toivon että nämä toimivat hyvin!

      Poista
  3. Onpa nätit! Itekin voisin tykätä tän tyyppisistä kakkoskenkinä :)

    VastaaPoista
  4. Ooh täällä toinen koruharakka jonka mielestä kengät ovat upeat! Minulla on itseasiassa noihin täydellisesti sopiva häälaukku! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihana kuulla! Täytyy heti käydä kyylimässä, oletko jo esitellyt laukun :D

      Poista