maanantai 20. tammikuuta 2020

Tammikuun häämessuilua (ja sormuskauppoja!)

Vuosikymmenen ensimmäisestä kuukaudesta on hurahtanut jo kolmannes, mikä tarkoittaa myös talven häämessukauden loppua omalta osaltani. Pyrähdin Mennään naimisiin -messuilla Wanhassa Satamassa viime viikonloppuna ja Love Me Do -messuilla eilen sunnuntaina, ja tässä hieman raporttia molemmista! (Postauksen kaikki messukuvat ovat Love Me Dosta.)

Aluksi en aikonut lainkaan käydä Mennään naimisiin -messuilla, koska kuten tässä postauksessa pohdin, en koe saavani häämessuilta enää tässä suunnittelun vaiheessa irti paljoakaan. Messulauantaina järjestetty hääbloggaajapaneeli sai minut kuitenkin muuttamaan mieltäni, vaikka päädyinkin messuille ajanpuutteen vuoksi loppujen lopuksi vasta sunnuntaina. Paneeli oli varmasti mielenkiintoinen!


Minullekin oli katettu paikka Love Me Don kattauskilpailussa!

Messut olivat minun tapauksessani aika nopeasti kierretty, sillä meitä tällä hetkellä kiinnostavia palveluntarjoajia eli muusikoita (vihkiäismusiikkia varten), floristeja ja kakuntekijöitä oli vain kourallinen, jälkimmäisiä en huomannut lainkaan. Juttelin kuitenkin yhdelle floristille, yhdelle duolle (ja nappasin erään trion esitteen) sekä ostin uusimman Häät-lehden!

Tärkein tavoitteeni oli löytää vihkisormus tai ainakin etsiä hyviä tarjouksia. Minulla oli tietty sormus mielessäni (jonka olen esitellyt jo yli vuosi sitten), ja molemmilla sitä myyvillä pisteillä messutarjous oli -20 %. Ainakin toinen niistä oli voimassa vielä tammikuun loppuun, joten päätin odottaa ja katsoa, löytyisikö parempi tarjous vielä Love Me Do -messuilta.

Ja löytyihän sieltä! Love Me Do:ssa messutarjous oli -30 %, ja vaikka lähdin pisteeltä ensin tyhjin käsin, palasin kuitenkin jo tunnin kuluttua tekemään kaupat. Eli vihkisormus on tilattu ja yksi uusi asia hoidettu päiväjärjestyksestä! Olen hurjan tyytyväinen enkä malttaisi odottaa, että sormus saapuu.

Tämä Sandbergin Suvituuli-malliston sormus on siis kyseessä (keskikivellinen on kihla-, keskikivetön vihkisormus).

Juttelin myös parin kakkuleipurin kanssa (ja söin herkullisia maistiaisia) ja sain kenties potentiaalisten tekijöiden yhteystietoja. Meidän tarkoituksiimme sopivia muusikoita en onnistunut löytämään, vaikka heitäkin messuilla ilmeisesti oli.


Riia Koiviston stailaama juhlapöytä kukkakuppeineen ja vanhoine lusikkoineen oli suosikkini kattauskisassa!

Ihastelin näitä Raaseporin juhlatilojen liitutaulupiirustuksia <3

Vuoden hääkampaus -kilpailunäytös oli todella mielenkiintoista seurattavaa! En saanut näytöksestä mitään kunnon kuvia, mutta suosikkikampauksiani olivat ne, joissa oli mielestäni jotain erilaista ja omaperäistä. Yksi suosikeistani, Bruk Hairin Laura Aaltosen tekemä mielenkiintoinen nutturakampaus, saavuttikin kolmannen sijan. Tuo kampaus on nähtävissä Instagramissa @brukhairdesign - ja @hairbylauracarita -tileillä. Lisäksi pidin Auli Tuomalan (@aulinevixe) vanhan ajan Hollywoodia henkivästä kampauksesta sekä Clippersin Essi Heinosen (@hairbeautybyessi, mutta Instassa ei toistaiseksi ole kuvaa kampauksesta) tekemästä Tähkäpäämäisestä kukitetusta lettikampauksesta. Totta kai kaikki kilpailukampaukset olivat kauniita ja kelpuuttaisin niistä jokaisen omaan päähäni!

Sormuksen lisäksi messujen pääkohteenani oli tietenkin Vuoden hääblogi -kilpailun voittajien julkistaminen! Hääblogifinalistien omana valintana oli Hashtag Häät -blogi, kunniakirjan voitti blogin ansiokkaan Instagram-tilin johdosta Bridelisa ja koko potin vei itselleni uusi tuttavuus (viime aikojen epäaktiivisen blogiseuraamisen vuoksi) Minttupersikoita ja Proseccoa. Onnea kaikille voittajille ja finalisteille, oli tosi kutkuttavaa jännittää kanssabloggaajien puolesta!


Olitteko te jommillakummilla messuilla tai oletteko lähiaikoina menossa muihin häätapahtumiin?

2 kommenttia:

  1. Onnea sormuksen löytämisestä, se on ihana! Tuo Suvituuli-mallisto on yksin munkin suosikeista ja sovittelinkin etsintävaiheessa niistä montaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu! :) Siinä mallistossa on kyllä monta ihanaa sormusta!

      Poista