keskiviikko 3. kesäkuuta 2020

Hääviikon keskiviikko

Tänään hommaa ei ole tuntunut olevan aivan niin paljon kuin kahtena edellisenä päivänä. Hassulta tuntuu, että nyt on vasta keskiviikko - olen jostain syystä päivän edellä ajattelussa ja koko ajan pitänyt tätä torstaina.

Aamulla askartelimme valmiiksi paikkakortit. Olimme tilanneet pohjat valmiina (ks. eilinen teksti), ja sitten vain liimasimme kirjansivuja koristeiksi. Tämä on yksi aikaisimpia koristeluideoita, joita meillä oli, joten on hauskaa nyt nähdä toteutunut visio. Askartelun lomassa loppui liima, joten pyrähdimme lähikauppaan ostamaan sitä lisää sekä muitakin viimeisiä tarvikkeita. Ostosreissu onnistui yllättämään menestyksellään: emme olleet löytäneet mistään lähiseudun isommista kaupoista juhlatilan vessoihin tarvittavia käsipaperipyyhkeitä, mutta paikallisesta pikkumarketista niitä löytyi!



Kauppareissun jälkeen viimeistelimme askartelun ja sitten Charlie rupesi editoimaan sukulaisten videotervehdyksiä loppuun. Tällä välin minä pesin sormuksemme tai ainakin yritin. YouTuben neuvoilla se hoitui niin, että ensin liotettiin sormuksia kuumassa vedessä, jossa oli tiskiainetta, ja sitten kuurattiin pehmeällä hammasharjalla. Kyllä ne taisivat ainakin vähän kirkastua.

Iltapäivällä minulla oli parin tunnin tauko hääjutuista, kun kävin äidin kanssa kävelyllä. Tosin häistäkin kyllä puhuimme, mitenkäs muutenkaan! Odotan mielenkiinnolla, mistä asioista keksin puhuttavaa lauantain jälkeen. Toisaalta eiköhän häistä riitä vielä pitkäksi aikaa puhuttavaa joka tapauksessa. Ainakin järjestelyasiat voi kuitenkin unohtaa!

Kävelyn jälkeen suuntasin vielä Anna-kaason luo askartelemaan polttarikirjaa kaasoporukalla (kyllä, minulla oli polttarit!!! Kirjoitan niistä erikseen). Sitä ei ihan saatu loppuun, koska sitä varten tilatut valokuvat eivät olleet vielä saapuneet, mutta viimeistelemme sen sitten yhdessä hotellilla perjantaina.



Ovatko muut muuten siivonneet kotejaan ennen häitä? Minusta olisi kiva saada koti siistiksi, jotta sunnuntaina on mukava palata, mutta en oikein näe, missä vaiheessa ehtisi vielä siivotakin. Mikäs sen parempi alku avioelämälle kuin lattioiden puunaaminen ja roskien vienti...

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun olet ehtinyt hääviikon lomassa kirjoittaa ja kiva, että olet palannut 😊😍 Ihanaa hääviikon jatkoa! Uusia postauksia odotellessa. Ei täältä ole mihkään kadottu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Satu <3 Kiitos paljon toivotuksista! Kiva olla taas kirjoittamassa, toivottavasti pystyn pitämään sitä yllä häiden jälkeenkin niin saadaan juhlat käytyä läpi! :)

      Poista