tiistai 9. kesäkuuta 2020

Naimisissa ♥

Täällä kirjoittelee tuore rouva! Ajatella! Vielä kestää jonkin aikaa totutella tähän uuteen titteliin ja uuteen sukunimeen, mutta hienolta kuulostaa! Olen päässyt jo kerran sanomaan nimen puhelimeen, mutta ei vielä oikein sopinut suuhun :D

Lauantainen hääpäivämme oli kerrassaan täydellinen. Kaikki huoleni, jotka liittyivät esimerkiksi päivästä nauttimiseen, osoittautuivat turhiksi. Nautin täysin rinnoin joka hetkestä. Puhkesimme moneen kertaan varsinkin juhlan jälkeen ihmettelemään, miten ihania ystäviä ja sukulaisia meillä on, ja miten saatammekaan ansaita sen kaiken rakkauden, jota he meille osoittivat. Yksi häiden parhaista asioista naimisiinmenon lisäksi oli saada läheisemme juhlimaan meitä ja meidän kanssamme - ainahan näin sanotaan, mutta nyt vasta häät vietettyäni tajuan, miltä se todella tuntuu. Mahtavaa oli myös nähdä ennestään toisilleen tuntemattomien vieraiden nauravan ja keskustelevan keskenään. Se jos mikä lämmitti mieltä.

Oli myös ihanaa, että muutkin saivat nähdä, miten hieno ihminen aviomieheni on - jos se ei ollut heille selvää jo ennestään! Lisäksi Charlie teki valtavan työn juhlien järjestelyissä sinä aamuna ja muutenkin päivän mittaan ja toimi myös loistavana isäntänä. Voin puolueettomasti sanoa, että hän on ihan paras!

Kuva: Marko Laukkarinen

Ihmettelin, kun minua ei oikeastaan koko häitä edeltävänä viikkona jännittänyt juuri ollenkaan. Olen normaalisti kova jännittäjä, mikä tuntuu etenkin mahakipuna, mutta nyt en kokenut mitään sellaista. Vasta juuri ennen vihkimistä alkoi jännittää enemmän, mutta ei silloinkaan samoin kuin mitä olin odottanut. Oikeastaan ainoa jännityksen merkki oli se, että en nukkunut häitä edeltävänä yönä melkein yhtään. Hassua sinänsä, koska olin odottanut tyyneyteni tuovan minulle sikeät unet!

Alan käydä hääpäivää läpi tarkemmin etenkin sitten, kun saamme loput viralliset kuvat. Sää suosi meitä koko juhlan ajan ennusteista huolimatta, ja uskon saaneemme upeita kuvia niin ulkoa potrettituokiosta ja vihkimisestä kuin sisältä juhlastakin. Valokuvaajamme Marko Laukkarinen ja videokuvaajamme Harri Säynevirta olivat paitsi taitavia kuvausammattilaisia, joiden kameran edessä viihtyi, myös erittäin miellyttäviä ihmisiä, joihin oli mukava tutustua.

Nyt jatkamme hääloman viettoa, johon kuuluu muun muassa häiden ylijäämäruoista nauttimista!

6 kommenttia:

  1. Paljon onnea! Ja onpa aivan ihana kuva!!

    VastaaPoista
  2. Onpa mukava kuulla teistä ja oikein paljon onnea! Kuulostaa siltä, että teillä oli ihana päivä läheistenne kanssa. <3 Huikea kuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Päivä oli todellakin aivan ihana!

      Poista